Hurtig og nem rettelser til fælles problemer Appliance Repair

Desværre, næsten alle af os har brug for en form for reparation af enheden på et eller andet tidspunkt. Selv om der er flere spørgsmål, som en erfaren gør-det-selv kan håndtere på egen hånd, er der masser af andre, der har brug for hjælp fra en professionel. Hvis du ikke er 100 procent sikker på at du kan løse problemet selv, eller uden årsag uoprettelige skader, altid ringe en ekspert. Disse er blot nogle af de almindelige problemer, der dukker op med jævne mellemrum.

Nancy Hugo, CKD. 2007

Køleskab Utætheder

Dette er en frustrerende problem, fordi det kan betyde, at du er nødt til at smide alle fordærvelige genstande. Hvis der akkumuleret vand og is på bunden af ​​fryseren, hvilket sandsynligvis betyder, at du har en frossen fordamper. Kun gendanne afrimning, og der bør løse problemet. Hvis lækagen er inde i enheden, hvilket kan være resultatet af obstruktion af afløbssystemet – du har brug for en professionel til at tage sig af det.

Støjende tørretumbler

Problem korrektion kan være enkel – du skal bare lægge mindre pres på tøjet. Eller måske har du brug for at sikre benene justeres jævnt. Det kan også være en del gravering tørretumbler finner, såsom knækkede lynlås eller knap. Fri åbning skal tage sig af problemet.

Men du har brug for en ekspert til at give apparat reparation, hvis belastningerne er små, enheden vandret og du hører en underlig lyd alligevel. Der kan være en indikation af, at du har en form for mekanisk problem.

Nancy Hugo, CKD 2008

Opvaskemaskinen vil ikke starte

Prøv at kontrollere el-panel, før du går gamle skole rute og starte opvask i hånden. Det kan kun sprunget sikring. Det kan også være en overdimensioneret skål eller et værktøj til at blokere døren og ikke lade det låsen helt. Kontroller timeren for at sikre, at det ikke er blevet annulleret ved en fejltagelse.

Hvis disse korrektioner ikke fungerer, så vil du sandsynligvis nødt til at tage asiantuntija.Sisäinen del kan være forkert eller kan være et problem med den elektriske forbindelse. Hvis du forsøger at løse dette på egen hånd, og du ikke har hverken erfaring eller de nødvendige redskaber til at gøre arbejdet rigtigt, kan du være en alvorlig risiko for at blive syg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *