Få lille stigning i allmänbelysning

Nogle opdateringer hjem belysning, kan huset være lysere og mere behageligt voldsomt. Når et vedhæng eller pandelygter, de dekorative lys eller inventar tilføjet, er der bare nogle detaljer, der kan gøre forskellen mellem en anstændig hjem belysning og virkelig rart sted. Seriøst overveje disse små forslag. De er billige og kan virkelig gøre en enorm forskel.

Nacho – 2010

Lysdæmpere er fantastisk koncept for alle værelser. Selv om mange mennesker ikke synes at forstå formålet med justerbar belysning, da de forsøgte det, de ville aldrig vende tilbage. Mulighed for at nemt justere lysniveauet i rummet straks gøre op ethvert rum en bredere vifte af funktioner af enhver art, og enkel afslapning. Badeværelserne har en beroligende atmosfære til afslappende bad og efterlader en dejlig lys om morgenen. Antag at du har gæster over til at se en film uden at skulle foretage en tv-stue helt mørkt (som ofte gør det vanskeligt for besøgende at finde vej), hvilket giver en enkel dæmpning lys er nødvendig for at bevæge sig rundt i lokalet og stadig mindre glair på skærmen. Soveværelser kan blive mere romantisk og veranda områder kan subtilt tændt for at nyde udsigten over omgivelserne. Alle disse ting er muligheder, når lysdæmperen er installeret, og de er ikke på alle dyr taget fordelene, så hvorfor ikke gå til den ulejlighed at installere dem?

 

linden_halogen_spot_white_fixed

 

(Lamppuexpress.com/linden – 2014)

Bestemmelse af mørke pletter i huset er det andet projekt, der vil forbedre atmosfæren i værelserne og arbejdsområder. Lysleder installeret i køkkenet, skrivebord områder, arbejdsområder og andre produktive område glans nødvendig for et bestemt job, og klik derefter slukket, når jobbet er udført. I stedet for at spilde energi i rummet med lys til at udføre opgaven, lys skinner giver alle nødvendige belysning uden at påvirke resten af ​​rummet. De mørke hjørner af soveværelse, stue, og resten af ​​huset kan repareres ved strategisk at placere “du-up” vises. Disse anvendes generelt i et hjørne plantedekorationer eller oven på skroget eller små tabeller, men disse opadgående lys kan placeres i nogen æstetisk, så længe de producerer lys i et mørkt hjørne. Hver gang et stativ er anbragt, bør det være skjult eller vanskelig at se. Dette er ikke et bevis på et rack end en bordlampe, og det bør nydes for sin usædvanlige stoflige bare lys.

Disse enkle løsninger vil øge ethvert hjem lysdesign ved at skabe et rum, der er godt tændt og alsidig. Selvfølgelig, det vigtigste valg af belysning og lysarmaturer er også vigtigt at ligningen, men disse små tilføjelser vil stige betydeligt påvirke belysningen allerede er valgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *