I Flight Internet og hvad du behøver at vide

I flugt internettet er et relativt nyt herlighedsværdi for indenlandske rejser. De fleste af de store flyselskaber har nu nogle dele af deres flåder wifi aktiveret. Hvor gør denne service arbejde? Hvordan kan du bruge det? Og, hvad er risici forbundet med at bruge i flyvning internet-systemer? Denne vejledning kan hjælpe dig med at besvare disse spørgsmål på din næste flyrejse.

Først en lille historie. Boeing var den første virksomhed til at pioner flyrejser i flyvning internetadgang i slutningen af ​​1990’erne. Deres program, Connexion var den virksomhed, der tilbød denne service til luftfartsindustrien. De havde indgået et samarbejde med American Airlines, Delta og United. Terrorangrebene den 9/11 ondt luftfartsindustrien så dårligt, at disse store indenlandske luftfartsselskaber trak deres forpligtelser. Efter en årrække, dyrt og tungt udstyr tjenesten blev til sidst lukning i midten 2000’erne med ringe omsætning og succes. De næste år en række tjenester begyndte at poppe op, der tilbydes billigere og lettere udstyr, der kan sættes ind i fly  (www.bravofly.dk )meget hurtigere. Internet service i fly begyndte at blive en realitet 2008.

Som vi diskutere dækning af wifi-netværk er det vigtigt at bemærke forskellen mellem flyvemaskinens eget interne trådløse netværk og det netværk, som flyvemaskinen kommunikerer med at etablere din internetforbindelse. Det interne netværk er, hvad du bruger til at få internetforbindelsen. Dækningen på flyvemaskinen er næsten 100%. Selvfølgelig er der altid svagere områder eller “døde punkter”, hvor signalet er meget svag eller ikke-eksisterende. Men i betragtning af størrelsen af ​​kommercielle fly rapporter om aktuelle forbrug har vist lille problem her.

Tilgængeligheden af ​​internettet ved flyet kan variere afhængigt af din destination og afgående lufthavne, og hvor din flyvevej tager dig. De fleste af tjenester, der tilbydes i dag er afhængige af en type mobiltelefon tårn. I stedet for at udsende et signal ud mod jorden de simpelthen tale til skyerne for at modtage og sende data fra fly ovenfor. Ligesom du har områder med dårlig modtagelse med din mobiltelefon skyerne oplever de samme ting, men disse er primært fundet, når du rejser ud for kysten af ​​USA eller Canada, hvor celle tårne ​​ikke helt nå. Der er en anden tjeneste øjeblikket testes, der tilbyder satellit-tjeneste, der fungerer lidt anderledes og giver bedre dækning.

Priser for disse tjenester kan variere meget. Nogle flyselskaber tilbyder en “røde øjne” rabat og andre har månedlige planer for hyppige rejsende. Serviceniveauer er alle i øjeblikket på samme niveau. Så kan du ikke opgradere din forbindelse. De fleste tjenester kommer i omkring 0,80 – 1,0 Mbps downloade sats.

Når du går for at booke din næste rejse er der et par ting at være opmærksomme på. Hvis din plads ikke er udstyret med en stikkontakt sørg for at bringe ekstra batterier afhængigt af din bærbare computer eller andre internet enhedens dej liv. En anden er at læse detaljerne om filtrering forbindelsen. Nogle flyselskaber blokere adgangen til bestemte websteder eller tjenester, der anvender en stor mængde båndbredde. Husk, at til enhver tid piloter og flybesætninger og deaktivere internetadgang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *