Hvordan at reparere en bærbar computer, der starter, men starter ikke

Denne defekt eller problem kan let korrigeres med nogle meget enkel betjening, og på den anden side kan det vise sig at være en stor fejltagelse, der kunne erstatte bundkortet. Uanset hvilket scenario viser sig at være tilfældet, er der altid en vej ud af problemet og en omkostningseffektiv måde at styre tilannetta.Tärkeintä denne fase er for dig de rigtige oplysninger til fejlfinding den bærbare computer og i slutningen af dagen for at løse problemet med de oplysninger, du har modtaget.

Mark Regn 2007

Eventuelle fejl

• En bærbar computer er frosset
• Forkert hukommelse
• Defekt processor
• Defekt disk
• Dårlig eller defekte bundkort

Løsninger

• Tag netledningen fra den bærbare (www.ifixit.com), fjerne batteriet fra den bærbare computer. Vent et stykke tid (30 sekunder). Udskift laptop batteri-enhed, skal du slutte den bærbare strømkablet og tænd den bærbare computer. Hvis den bærbare computer stadig ikke starter, skal du fjerne alle flytbare enheder såsom hukommelse, batteri og harddisk. Udskift enheden efter hinanden og forsøger at starte systemet op igen, er en enhed, hvilket betyder, at det samme problem, når det erstattet tilbage sikkert være dårlig.

• Hvis din bærbare computer har to hukommelsesmodul, skal du fjerne en af ​​dem og kraften i din bærbare computer, hvis det starter derefter hukommelsesmodulet, du har fjernet, er forkert, men hvis det ikke begynder at fjerne den anden hukommelsesenhed og sat sammen igen du har fjernet fortiden og kraften i den bærbare for at se, hvad der sker igen. Hvis den anden hukommelsesmodul stadig ikke virker, så er du nødt til at udskifte en eller begge af hukommelsesmodulet. Husk også at rengøre hukommelse med en børste til at fjerne ophobet partikel støv før diagnosen, jeg nævnte lige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *